Serveis

El que oferim als nostres clients

Explori els nostres serveis

DIFERENTS SERVEIS

Venda

Som especialistes en tot tipus d’equips de música (compactes, modulars, sense fils…) i de cinema a casa. Venem televisors de totes les marques, tot i que estem especialitzats en Loewe. Pantalles i projectors per a cases, auditoris, sales de conferències, etc. Cables de tota mena, fets i a granel. Ràdios petits i mitjans, amb bluetooth, amb bateria… Altaveus amb cable i sense fils, altaveus amb i sense bateria, tot tipus de micròfons i peus de micròfon, etc.

Assessorament

Assessorem en l’adquisició d’un conjunt d’elements en funció dels interessos, les necessitats i el pressupost dels nostres clients, i sempre amb la coherència i l'honestedat que la nostra experiència ens dicta.

Projecte

Estudiem les necessitats dels nostres clients i els oferim una solució personalitzada. Visitem i projectem tècnicament la instal·lació, configurant els cablejats, les ubicacions dels altaveus, les pantalles, els suports, les antenes, les dimensions dels aparells... Fins i tot podem fer-vos una proposta de mobiliari adient pels aparells. En els nostres projectes sempre hi incloem més d’una opció econòmica i també tots els detalls tècnics.

Instal·lació

Instal·lem el vostre equip amb cables i components de la màxima qualitat, ja sigui d’àmbit domèstic com d’àmbit més professional (escoles, esglésies, auditoris, centres esportius...). Comptem amb un equip interdisciplinari per a poder fer front a totes les necessitats com ara informàtics, antenistes i fusters.

Manteniment

Revisem i fem el manteniment d’instal·lacions ja existents, tant a nivell particular com d’àmbit professional, com ara escoles, esglésies, auditoris, bars i sales de conferències.

Reparació

Reparem el vostre equip, estigui o no en garantia.

loading...